dilluns, 11 de gener del 2016

SERIES DE RECOL·LECTORES JOHN DEERE

Sèrie W

Sèrie W

Una recol·lectora fiable, de senzill manteniment, que destaca per la seva potència, el seu reduït consum de combustible i la seva gran capacitat d'adaptació a tot tipus de cultius i condicions. A més, la seva cabina afavoreix la comoditat i, per tant, el rendiment de l'operari.

Més informació
Sèrie T

Sèrie T

La sèrie T ho té tot: la palla i el gra entren de forma suau i directa a la màquina, que disposa del major sistema de separació activa amb sacsejadors del mercat. A més, l'útil disposició de la seva espaiosa cabina afavoreix la comoditat de l'operari.
Més informació
Sèrie S

Sèrie S

Prepareu-vos per a un major temps útil i una major productivitat durant la campanya de collita. Les recol·lectores John Deere sèrie S estan dissenyades per cobrir les seves necessitats d'alta capacitat i una excel·lent qualitat de gra, palla i picat. A més de la seva excepcional temps útil i baix cost operatiu.
Més informació
W330 / 440

Recol·lectores Compactes W330 / W440 

Ser propietari d'una recol·lectora compacta John Deere, ja sigui la W330 o la W440, permet traslladar aquesta llibertat a la temporada de collita.Mai més veurà compromès el seu propi horari de treball, ni la qualitat de la seva collita: si el cultiu està madur, pot collir immediatament. Només vostè decideix.
Més informació
Capçals

Capçals de recol·lectores 

La nostra gran varietat de capçals  d'alt rendiment ofereixen des de flexibilitat per a qualsevol tipus de cultiu fins a funcions especialitzades per a condicions dures. Trobi l'opció perfecta per a vostè.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada